Inbouwapparatuur

In een handomdraai een zelfgebakken cake
Zonder de juiste apparatuur op de juiste plaats is een goed functionerende keuken niet mogelijk. Vébé levert van praktisch alle merken het apparatuur. In onze showroom ziet u de merken:
- Siemens
- Atag
- Miele
- Wave
- Novy
- Liebherr
- Boretti
- Pelgrim
- Etna

Elk merk heeft een eigen uitstraling, specialiteit en assortiment. En waar Vébé keukens volledig achter staat, mede dankzij hun goede service en garanties.

Kookplaat

Gaat uw voorkeur uit naar een inductie kookplaat, een keramische kookplaat of vindt u koken op gas prettiger? Dat hangt af van uw ervaringen met koken. Een gaskookplaat is goedkoop in aanschaf en er zijn geen speciale pannen voor nodig. Een gaskookplaat brengt wel meer risico's met zich mee en is lastiger schoon te maken. Een elektrische kookplaat ziet er in een moderne keuken door zijn zwarte glasplaat strakker uit en de temperatuur is nauwkeuriger in te stellen. Het nadeel van een elektrische kookplaat is dat niet alle woningen geschikt zijn wat betreft de stroomaansluiting.

Quooker

Wilt u meteen kokend water uit de kraan? Dat kan met de Quooker. Voor een snelle kop thee, het ontvellen van tomaten, het desinfecteren van snijplanken en babyflesjes en het vullen van een pan water om pasta of rijst mee te koken.

Doordat de waterstraal van een Quooker uit druppels bestaat en er een druk-draai-bedieningsknop op zit, is dit veiliger voor kinderen, dan wanneer er een waterkoker met kokend water op het werkblad staat.

Bezoekt u de showroom van Vébé keukens in Zaltbommel voor een demonstratie met een Quooker.

Wasemkap

Tegenwoordig kunt u uit vele soorten afzuigkappen kiezen. Of u nu een landelijke of een moderne keuken uitzoekt, er is altijd een afzuigkap die uw keuken compleet maakt, bijvoorbeeld met een moderne keukenopstelling aan een plafond-unit of een moderne strakke wandschouw. Gespecialiseerde merken die u in de showroom aantreft zijn onder andere Novy en Wave design.

Vaatwasser
Nooit meer afwassen en afdrogen. De vaatwasser is niet meer weg te denken in de moderne keuken en kunt u volledig in uw keukenopstelling integreren. Dit kan op werkhoogte of naar keuze onder het werkblad. De moderne vaatwasser is fluisterstil en energiezuinig.

Espresso-apparaat

Een espresso-apparaat produceert eenvoudig heerlijke koffie in verschillende varianten zoals espresso, cappuccino en latte macchiato. Met de mogelijkheid om deze apparaten in te bouwen in uw toekomstige keuken bespaart u ruimte op uw werkblad.

Kom naar de showroom om een lekker Italiaanse koffie te proeven!

Bent u tevreden met uw huidige keuken, maar wilt u alleen de apparatuur vervangen? Dan is een keukenrenovatie een verstandige optie. Laat u hierover informeren door de adviseurs vanVébé.