Quooker

Kent u de Quooker? Voor honderdduizenden gebruikers is het inmiddels een onmisbare hulp in de keuken. Kant en klaar kokend water met een draai aan de knop. Veilig zuinig, multi-inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende kraanmodellen en finishes. Altijd kokend water bij de hand, de hele dag door.

Wat kunt u met de Quooker?

U kunt met de Quooker een snelle kop thee of oploskoffie of - soep maken. Maar bij het koken is de kraan ideaal. U heeft meteen kokend water om groenten, aardappelen, pasta of rijst te koken. Ook voor het blancheren van groenten, ontvellen van tomaten en desinfecteren van bijvoorbeeld babyflesjes en spenen is de Quooker uitstekend geschikt.

Hoe het werkt

Het Quooker systeem bestaat uit een kokend-water-kraan die verbonden is met een klein reservoir onder het aanrecht. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding en wordt elektrisch verwarmd. Alle Quooker kranen zijn voorzien van een kindveilige druk-draai bedieningsknop. Ook zijn ze in hoogte verstelbaar, 360º draaibaar en geïsoleerd.

Veiligheid
Is een Quooker eigenlijk wel veilig? Ja! Veiliger zelfs dan de waterkoker. Kinderen krijgen de Quooker-kraan moeilijk open, omdat de Quooker een speciale druk-draai-bedieningsknop heeft. Daarnaast is de waterstraal niet massief, maar bestaat deze uit druppeltjes.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken met een Quooker? Kom langs bij Vébé Keukens en laat u verrassen!