Hart van het huis

De moderne keuken gebruikt u niet alleen als ruimte om te koken en te braden. Het is vooral de plek waar u elkaar treft na een drukke dag. Even bijkomen met een kopje koffie of een glaasje wijn. U luistert naar de verhalen van uw kinderen of serveert uw gasten alvast een hapje. Ondertussen bereidt u gezamenlijk de maaltijd.

De keuken is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Een ruimte waarin iedereen samen leeft. Een keukenontwerp moet dan ook in de ruimte passen en in harmonie zijn met de overige elementen in het huis.

Moderne keukens laten verassende vormgeving zien met verschillende vormen van gebruik en vernieuwende indeling. Ogenschijnlijk zwevende blokken, grote wandopstellingen en losstaande werkeilanden. De verschillende functionele aspecten van een keuken zoals wassen, koken en opbergen worden van elkaar gescheiden en in losse ''modules'' gepresenteerd.

De traditionele bovenkastjes zijn taboe in de keuken anno nu. Grote wandkasten met imponerende schuifdeuren herbergen (en verbergen) apparatuur, functionele planken voor accessoires en vernuftige opbergsystemen. De wandkasten vormen een brug tussen het woon- en kookgedeelte in de ruimte. Kookplaten of- pitten liggen op het werkblad of zijn eenvoudig af te dekken en de wasemkap kan zelfs verzinken in het aanrecht. Het aanrechtblad is in een handomdraai een multifunctioneel werkblad.

Zoveel mensen, zoveel stijlen!
Bij Vébé keukens in Zaltbommel zijn alle stijlen terug te vinden. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en de hoeveelheid beschikbare informatie die Vébé voor u heeft.