Landelijke keukens

Warm en sfeervol
De landelijke keuken is warm, sfeervol en ademt nog echt de boerensfeer uit. De sfeer zoals u die in de Bommelerwaard nog veel tegenkomt. U kunt met een splinternieuwe keuken een ruimte maken die er al jaren lijkt te staan. Gebruik van hout, versieringen en antieke materialen maakt de keuken tot een warm geheel.

Veel stijlen
Gezelligheid en sfeer zijn het belangrijkste wat een landelijke keuken uit dient te stralen. Landelijke keukens bieden de uitstraling van een gezellige ouderwetse boerderij met alle gemakken van nu.. De landelijke keukens bij Vébé Keukens zijn er in vele stijlen, zoals nostalgisch, landelijk, modern ( zoals afgebeeld ) of een mix daar tussenin. Ondanks dat de keukens er zeer stoer en landelijk uitzien, levert u op hedendaags comfort niets in.

Schouw
Een belangrijk onderdeel van een landelijke keuken is de schouw. In veel situaties kan de schouw voor uw landelijke keuken op maat worden gemaakt. Vébé Keukens realiseert voor u de perfecte maatwerkschouw.

Niet ieder huis is geschikt voor een landelijke keuken. Dit is voornamelijk afhankelijk van de sfeer in andere ruimtes. De woonkamer is hiervoor een belangrijke pijler. Afwisseling van stijlen binnen een huis is goed, maar voorkom dat u zich bij het betreden van de keuken in een totaal andere woning waant.