Moderne keukens

Moderne keukens kenmerken zich door hun eigentijds ontwerp. Vaak ziet u materialen zoals metaal, glas en verschillende soorten kunststof. De nadruk ligt op verschillende tinten, waarbij vaak één tint overheerst. Ook metalen en glazen onderdelen zijn in een eigen kleur leverbaar. Daarnaast wordt in de materiaalkeuze ook duurzaamheid meegenomen.


Moderne apparatuur

De vormgeving van een moderne keuken is vooral gericht op een strak lijnenspel zonder ronde vormen en uitstekende onderdelen. Dit komt vooral tot uiting in het feit dat alle apparatuur naadloos aansluit bij de rest van de keuken.

Een moderne uitstraling vraagt om technische snufjes. Daarom kan uw keuken voorzien worden van de meest moderne toepassingen zoals een multifunctionele oven, een warmte lade om uw servies op te warmen en zelfs vochtbestendige LCD schermen. En voor de muziekliefhebber zijn er tal van manieren om de muziekinstallatie onopvallend te installeren. U bepaalt zelf de grens hoever u wilt gaan.

Alleen een modern keukeninterieur is niet voldoende. Uw keuken moet moderniteit uitademen. U moet het bijna kunnen proeven! Laat uw servies en accessoires bij uw keuken passen. Vooral bij glazen kastjes waarin het servies staat, is het belangrijk dat alles een mooi geheel vormt. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste keuze voor kleur bent u al bijna klaar. Probeer bijvoorbeeld de overheersende kleuren in uw keuken terug te laten komen in de glazen, handdoeken en kopjes.

Wilt u een moderne keuken beleven? In de showroom van Vébé ziet u een zeer groot assortiment moderne keukens.