AEG

AEG ontwerpt apparaten die uw passie tot uitdrukking brengen. AEG levert een combinatie van superieure prestaties en innovatieve technologieën met een prachtig design, dat bij ieder gebruik plezier geeft en aan uw verwachtingen voldoet.

Stijl is nooit een incident

Zo'n honderd jaar geleden was AEG de eerste producent van elektrische producten die een designer in dienst nam om producten te creëren en te ontwikkelen. Goed design is aangenaam voor het oog, maar moet ook aangenaam in het gebruik zijn. Deze designtraditie zet AEG consequent voort tot en met vandaag. AEG combineert in de “Neue Kollektion” uitstekende prestaties met excellent Duits design.

Grenzeloos koken met Maxisense®

De Maxisense® inductie kookplaat vergroot uw keuze van kookgerei. U kunt bijna elk formaat pan op bijna elke positie gebruiken.

MaxiKlasse™ voor totale perfectie

Het nieuwe ThermiCºAir systeem in de MaxiKlasse™ ovens geeft gerechten een perfecte kleur en knapperigheid. De hitte verspreidt gelijkmatig in de gehele ovenruimte.

Street afzuigkap: stille efficiency

De Street afzuigkap past in het meest geavanceerde keukendesign, terwijl zijn MaxiFlow technologie stille prestaties garandeert.

Ontdek PerfektFit™

Dit met prijzen onderscheiden design staat voor een koeler en een vriezer met een professionele roestvrij stalen afwerking, dat perfect past in elke keuken.

www.AEG.nl