Atag

Atag keukenapparatuur heeft een exclusieve en design uitstraling en is zo ontworpen dat u eenheid in uw keuken heeft. Gebruiksgemak vormt de essentie van de apparatuur: bediening van keukenapparaten is makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

De exclusieve MAGNA designlijn
Atag's MAGNA design is een exclusieve lijn keukenapparatuur met bijzondere prestaties. De MAGNA designlijn onderscheidt zich door hoogwaardig materiaal gebruik. De keukenapparaten zijn uitgevoerd in solide rvs of vitro-keramisch glas met een prachtige afwerking. De MAGNA designlijn is tijdloos en geeft uw keuken een bijzondere uitstraling.

De grafiet lijn
Grafiet heeft een rustige en stijlvolle uitstraling, waardoor uw keuken en keukenapparatuur een harmonieus geheel vormen. Grafiet geeft een warme uitstraling in combinatie met houtaccenten in uw keuken. Maar ook keukens in hoogglans wit en in grijze en zwarte tinten vormen een prachtig beeld met grafiet.

Intuïtief design
Atag let naast design ook op het gebruiksgemak van keukenapparaten. Intuïtief design maakt de bediening van keukenapparaten makkelijker en gebruiksvriendelijker. Ook kijkt Atag naar kleuren en patronen die passen bij nu en morgen. Kortom intuïtief design maakt keukenapparatuur van Atag mooier en makkelijker, de echte Atag uitstraling.

Naast Atag kunt u ook de merken Pelgrim en Etna in de showroom vinden. Al deze merken maken deel uit van de AEP groep. Kom langs in Zaltbommel en laat u verrassen.

www.atag.nl