Keller

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk. Het bedrijf ontstond in 1935, maar pas in 1946 begonnen de gebroeders Keller met het vervaardigen van keukens. In 1948 ontwierpen Gerard en Henk Keller de eerste luxe keukens.

Tegenwoordig is Keller één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Dit A-merk heeft brede collectie keukens. Landelijke keukens, nostalgische keukens, greeploze keukens, design keukens: ze zijn er in allerlei soorten en maten. De kans is groot dat uw huidige keuken een Keller keuken is, aangezien Keller een groot marktaandeel heeft in Nederland.

Keller Keukens is een van de 'huismerken' waar Vébé trots op is. Een op en top Nederlands fabricaat en bovendien de grootste en modernste fabrikant van designkeukens. Met Keller keukens biedt Vébé u naast design ook kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. En dat alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en maar liefst 5 jaar volledige garantie.

Kom zelf de mogelijkheden van onze duurzame Keller keukens bekijken! Vébé ontwerpt in 3D uw keuken. En maakt u van te voren een afspraak, dan is er zeker een adviseur voor u beschikbaar.


www.kellerkeukens.nl