Miele

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten en machines voor professionele toepassingen. Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto ''immer besser'' oftewel ''steeds betere producten maken''. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijke kwaliteit.

Panoramic design van Miele
Panoramic design van Miele staat voor honderd procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waaronder met de compacte oven, stoomoven, combi-stoomoven,combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat van Miele met een hoogte van 45cm. één geheel is te vormen.

Qbiq design van Miele
Deze opstelling van Miele apparaten in een kubus, vormt het meest innovatieve design van Miele. Met de inbouwkoffieautomaat, stoomoven, compacte oven en combimagnetron vormen de apparaten in één blok een naadloos geheel. Dit sluit perfect aan op de langlopende keukentrend; een steeds strakkere vormgeving. Met al deze Miele apparaten bij elkaar, wordt bovendien u het 'leven thuis' nog aangenamer gemaakt.

Miele: een duurzame keuze
Wij testen onze huishoudelijke apparaten op een levensduur van 20 jaar. Daarom maakt u met huishoudelijke apparaten van Miele een duurzame keuze. Want iets wat lang meegaat, hoeft niet snel weer te worden vervangen. Dat betekend dat waardevolle grondstoffen worden gespaard. 

www.miele.nl