Schmidt

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Schmidt keukens een Frans fabrikaat. Schmidt is in Frankrijk nummer 1 in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. Vébé Keukens is al jarenlang dealer van de hoogwaardige en duurzame collectie Schmidt keukens.

Schmidt keukens blinken uit in het lakwerk. Zij maken gebruik van een duurzame micron lak die uw keuken een bijzondere uitstraling geeft. De kwaliteit van de gebruikte materialen is werkelijk perfect. Door het gebruik van 19 mm dik plaatmateriaal heeft elke keuken een grote stabiliteit. De keukens bieden u ook vele planmogelijkheden zoals ergonomisch verantwoorde werkhoogten en diepere keukens voor meer werk- en bergruimte.

Bij Schmidt keukens vormt de keuken het hart van uw woning. Het geheel is zorgvuldig gedoseerd en tot in detail afgewerkt. De collectie is bijzonder scherp geprijsd en u krijgt maar liefst 5 jaar volledige garantie. De collectie varieert van nostalgisch tot modern waarbij u kunt kiezen uit verschillende deurvormen. De traditie van Schmidt staat voor kasten die aan de binnenkant dezelfde kleur hebben als aan de buitenkant. Zo zijn uw kasten ook open net zo mooi. Voor die perfecte afwerking kunt u een keuze maken uit diverse kleuren.

Bent u geïnteresseerd in een keuken van Schmidt? Vraag het gratis brochurepakket aan. Of kom langs in de showroom in Zaltbommel en bekijk de vele voorbeelden van Schmidt keukens.

www.schmidt-keukens.com