Siemens / Studioline

'Innovatie in dienst van de mensheid.’ Meer dan 160 jaar geleden gaf Werner von Siemens deze visie al mee aan zijn bedrijf. Nog altijd staat deze gedachte centraal bij het ontwerp van de huishoudelijke apparaten. Siemens speelt in op veranderende en nieuwe behoeften en kijkt met een open blik naar de wereld om ons heen. Die kennis vertaalt Siemens naar apparatuur, vormgegeven in een modern en tijdloos design.

Koken is een van de belangrijkste creatieve bezigheden van de mens. Die culinaire creativiteit moet volgens Siemens alle ruimte krijgen. Alle keukenapparaten zijn logisch, gemakkelijk te bedienen en helemaal op elkaar afgestemd, zowel in technisch als in visueel opzicht.

Exclusiviteit inclusief
Studioline van Siemens is speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij Studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Deze hoogwaardige inbouwapparatuur is uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig geselecteerde keukenspeciaalzaken waaronder Vébé Keukens in Zaltbommel.

www.siemens-home.nl