Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u Vébé keukens telefonisch bereiken. 
Ook kunt u een e-mail of een fax sturen.


Klantenservice
dinsdag t/m donderdag 8.00 tot 16.30 uur
vrijdag                                9.00 tot 20.30 uur
zaterdag                            9.30 tot 16.00 uur
tel. 0418 516006
fax 0418 515378 
e-mail info@vebebedrijven.nl

Doolhof
Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe keuken, maar u weet niet waar te beginnen in het doolhof van merken en mogelijkheden?
De verkoopadviseurs van Vébé zijn graag bereid om u wegwijs te maken in het grote aanbod en de ontelbare mogelijkheden die er voor u zijn.

Advies
Heeft u een verbouwing gepland, maar u kunt deskundig advies goed gebruiken? Vébé staat u graag met raad en daad terzijde, bogend op jarenlange ervaring en vakmanschap.

Probleem oplossen
Vébé bedrijven heeft bij u een verbouwing verricht of een keuken geplaatst. Maar ondanks dat de producten van Vébé voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, kunnen zich er helaas altijd onverhoopt problemen voordoen.Aarzel dan niet om Vébé hiervan direct op de hoogte te stellen. Nog dezelfde dag komt een adviseur van Vébé bij u langs, bespreekt met u het probleem en probeert het direct op te lossen.

Ook als u nog geen klant bent, staat Vébé altijd klaar om storingen te verhelpen. U kunt hierbij denken aan storingen op het gebied van water- en gasaansluitingen of aan elektrische keukeninbouwapparatuur e.d..

Huurder woningcorporatie
Bent u huurder via een woningstichting welke is aangesloten bij ons bedrijf? Dan kunt u in bepaalde gevallen ook van onze diensten gebruik maken.