Integreer een draadloos audiosysteem in uw keuken

PRESENTATIE_FEB1

Uw keuken nog specialer

Een wireless audio toepassing maakt een ultieme sound mogelijk, zonder dat u deze hoeft te zien. Uw aanrechtblad blijft een stukje leger, geen radio op het werkblad en het design van de keuken blijft in stand.

Installatie
De installatie en bijbehorende luidsprekers zijn eenvoudig te plaatsen in de schouw of kookeiland, op de bovenkastjes, maar ook achter de plint. Na plaatsing hoeft u hier niet meer aan te komen. Het volume regelt u met uw smartphone! Op deze manier is uw audiosysteem geheel geïntegreerd in uw keuken.

Real Plug & Play
De wireless audio toepassing laat zich draadloos met bijvoorbeeld uw smartphone aansturen. Zodra u Bluetooth aanzet, selecteert u uw installatie in de lijst. Binnen luttele seconden luistert u naar uw favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify, iTunes, YouTube of een radiostation.

Naast uw smartphone kunt u natuurlijk ook met alle andere apparaten die voorzien zijn van Bluetooth, zoals uw laptop, tablet of bijvoorbeeld MP3-speler, muziek streamen. Er is geen installatie van software, drivers of app’s nodig.

Geluidskwaliteit
De Bluetooth versterker kent een zeer geringe omvorming en geeft een mooi, vol geluid. In combinatie met de zorgvuldig geselecteerde 2-weg luidsprekers geeft de wireless audio installatie e een gebalanceerde klankkleur. Ook op hogere volumeniveau’s.

Duurzaamheid
Het energieverbruik is zeer laag. Het systeem schakelt automatisch uit als u niet meer in de buurt bent.

Wilt u ook  uw keuken opluisteren met een onzichtbare wireless audio installatie? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. De koffie staat klaar!