PROJECTEN VAN VÉBÉ KEUKENS

Vébé keukens is als leverancier van standaard keukenopstellingen ook actief binnen diverse nieuwbouwprojecten op de koopwoningmarkt.

Vébé levert en plaatst projectkeukens voor verschillende aannemers, projectontwikkelaars en woningcorporaties waaronder De Kernen en Woonlinie.

Naast een standaard opstelling kunt u bij Vébé keukens ook een voorstel laten maken voor een totaal andere keuken. Deze keuken wordt u bij oplevering van de woning ''kookklaar'' aangeboden. Aan de hand van de wensen van de klant wordt een een geheel individueel keukenontwerp op maat samengesteld.

In onze showroom beschikken wij over een aparte afdeling geheel ingericht voor het helpen van klanten voor een nieuwbouwproject. Hier wordt gebruik gemaakt van o.a. een Keller colorstudio, beeldschermen, 3d tekeningen en natuurlijk gespecialiseerde adviseurs met het doel de opdrachtgever én de klant volledig te ontzorgen. 

Vébé ontzorgt uw nieuwbouwproject door een totaalpakket aan te bieden, denk hierbij aan het maken van de technische tekeningen, 3d tekeningen, het ontvangen van de klanten, montage en oplevering van de keukens. Ook kunnen wij voor u de facilitering van kopersavonden in onze showroom of op locatie realiseren.

Projecten 2013:

Kulturhus Ophemert, 10 woningen
De bestenhof Ammerzoden, 22 woningen en appartementen
De Ham III Aalst, 8 woningen 
Oostvleugel II Poederoijen, 22 woningen
De Waluwe Zaltbommel, 38 woningen
- Schoolstraat Brakel
De Kroonenburg Maasbommel, 3 woningen

 Projecten 2012:

Slotshof Gameren, 42 woningen
Oostvleugel Poederooijen, 25 woningen
- 't Kwartier Woudrichem, 12 woningen
De Fontein Aalst, 12 appartementen
Wolterborgh Boven Leeuwen, 28 appartementen en woningen
Centrumplan Dreumel, 14 appartementen
Portage Zaltbommel, 74 appartementen
Binnenvergt Zaltbommel, 59 appartementen